• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 95 94  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen
matrijs

Spuitgiet en overige producten

DNL is een veelzijdig bedrijf met een zeer ruim assortiment spuitgiet producten en producent van de beste vliegenmepper "Altijd Raak." Staat er een product niet bij, bel of mail ons, we hebben vast een oplossing.

Spuitgiet producten bestelt u gemakkelijk, snel en veilig in de webshop van DNL. Een groot deel van deze producten produceren we in huis waardoor we snel verschillende varianten kunnen leveren. Dus bent u op zoek naar plastic ofwel kunststof producten in een specifieke kleur? DNL kan het voor u maken. Of zoekt u producten met daarop uw logo? Ook dat is mogelijk.

Speciedeksels in verschillende kleuren 

Zoekt u speciedeksels om stortkokers af te dekken wanneer beton gestort gaat worden? DNL levert speciedeksel van polyethyyleen (PE) in de diameters 125 en 150 mm. De standaardkleur van de speciedeksels is transparant maar wij produceren de speciedeksels in verschillende kleuren. En ook eventueel voorzien van uw logo. Neem contact op voor de mogelijkheden.  

Vliegenmeppers ‘Altijd Raak’ 

DNL heeft een unieke vliegermepper waarbij u altijd raak slaat. Deze vliegenmeppers worden vervaardigd uit polypropyleen (steel) en rubber (strings). De steel is in diverse kleuren leverbaar. De vliegenmeppers kunnen worden voorzien van uw eigen logo. Indien u een eigen logo wenst, geldt een minimale afname van 250 st. Deze vliegenmepper is supersterk en slaat u dus niet snel kapot. Een ander opvallend voordeel is dat u met deze vliegenmepper ook de vliegen in de hoek vangt. Door de unieke vormgeving is elk hoekje bereikbaar.

Kunststof scharnieren

Er zijn veel soorten scharnieren in de markt. DNL levert verschillende soorten kunststof scharnieren:

  • -Niet demonteerbare kunststof (polyamide) scharnieren in de kleur zwart en met de afmetingen 20x20, 40x40 en 50x50.
  • -Kunststof (polyamide) scharnieren met schroefdraad M5 of M6 in zwart. De afmetingen zijn 40x40 en 50x50.
  • -Demonteerbare kunststof (polyamide) scharnieren M5 of M6. Deze zijn in de kleur zwart en linksdraaiend of rechtsdraaiend.

Metalen scharnieren

 Naast de kunststof scharnieren heeft DNL ook metalen scharnieren. Deze zijn gemaakt van gepoedercoated zink en RVS. De kleur is zwart en de afmetingen zijn 40x40 en 50x50. Deze zijn voor schroeven M5 of M6 en niet demonteerbaar.

Spuitgiet producten op maat

DNL heeft een uitgebreid assortiment van standaard producten. We produceren spuitgiet producten zelf waardoor maatwerk en snelle levertijden mogelijk zijn. Daarnaast denken we graag mee over maatwerk producten. Dus heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Onze merken

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

DHL

Volg uw DHL zending