• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 95 94  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen
sterknop

Kruis- en sterknoppen

DNL is fabrikant van kunststof en metalen kruis- en sterknoppen eventueel voorzien van ons DNL-LOGO systeem. Met M5 t/m M16 draadeind of schroefdraad en verkrijgbaar van rond 30 - 80mm.


Sterknoppen en kruisknoppen zijn voor toepassingen waarbij iets met de hand moet worden ingeklemd, gefixeerd of gepositioneerd. De sterknoppen en kruiskoppen zijn er met draadeind of met schroefdraad. De sterknop van DNL is gemaakt van Polypropyleen, aluminium of RVS en voldoet aan de DIN 6336 specificaties. De kruisknop van DNL is gemaakt van polypropyleen of RVS. De kruisgreep kan met draad bus of draadeind en in RVS en staal verzinkt uitgevoerd worden. De maten van de knoppen lopen uiteen van M4 tot M12. 

Sterknoppen en kruisknoppen met logo

Uw producten of machines krijgen een eigen identiteit als ze zijn voorzien van bedieningsknoppen met een eigen LOGO. DNL produceert meer dan 150 verschillende ster- en kruisknoppen met inwendige of uitwendige draad. Na een kleine éénmalige bijdrage voor de matrijskosten worden de knoppen speciaal voor u gemaakt met uw bedrijfslogo of tekst naar wens. Opvallend, stijlvol en op die manier passend in uw ruimte en bij uw huisstijl. 

Sterknoppen en kruisknoppen in verschillende kleuren

De standaardknoppen zijn zwart met een zwart inzetstuk. De inwendige draad is van messing, de uitwendige draad is staal/verzinkt of RVS. Al vanaf 300 stuks heeft u een grote keuze uit 33 DNL kleuren waarin de knoppen geleverd kunnen worden. Doordat de inzetstukken apart geproduceerd en ingeperst worden, zijn vele variaties mogelijk en vindt u beslist de combinatie die u zoekt. Eventuele RAL kleuren zijn op aanvraag ook leverbaar. Wilt u daar meer over weten? Of ontvangt u graag een offerte? Neem dan even contact met ons op.  

Direct online bestellen of maatwerk met advies

U bestelt de verschillende soorten knoppen gemakkelijk online in deze webshop. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? We geven u graag persoonlijk advies. Ook als het gaat om maatwerk denken we graag mee. Neemt u gerust contact op met de verkoopafdeling.

Onze merken

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

DHL

Volg uw DHL zending