• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 95 94  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Handwielen Metaal

Eigenschappen
Merken

Meer merken

Metalen handwiel

DNL biedt twee soorten metalen handwielen aan. Het ene handwiel is uitgevoerd in het materiaal roestvrijstaal (RVS) en het andere handwiel is gemaakt van aluminium met bakeliet handvat. De handwielen in deze webshop zijn speciaal ontwikkeld voor de machinebouw en zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld het verrijden van machines. Je hoort de wielen te bedienen door een draaibeweging te maken met de hand. Onze metalen handwielen zijn vrijwel altijd snel leverbaar, omdat ze direct uit voorraad leverbaar zijn.

Waarom kiezen voor metalen handwiel?

Metaal is enorm stevig en kan gebruikt worden bij alle weersomstandigheden. Wel kan metaal erg heet worden, maar daarvoor bieden we het handwiel aan met bakeliet handvat. Dit speciale handvat is hittebestendig en daarom ten alle tijden te gebruiken. Een andere voordeel van een metalen handwiel is dat het goed te onderhouden is. De metalen handwielen bij DNL worden ook wel spaakhandwielen genoemd. Naast spaakhandwielen heb je ook dichte handwielen. Deze verkopen wij in enkel in de kunststof uitvoering. Deze vind je hier.

Maatwerk mogelijk!

Onze metalen handwielen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Met of zonder slingergreep. Op iedere productpagina onderaan kunt u de verschillende maten vinden. Ook kunt u het eenvoudig downloaden om een duidelijk overzicht te hebben van de mogelijkheden. Zit de juiste maat er niet tussen en bent u opzoek naar een maatwerk oplossing? Of wilt u een grote partij metalen handwielen afnemen? Dan denken wij graag met u mee. Wij maken een groot deel van de producten zelf en daardoor is maatwerk mogelijk! Ook kunnen we hierdoor onze snelle levertijden garanderen.

Weet u niet goed welk handwiel voor u het meest geschikt is en wilt u ons advies? Neem gerust contact met ons op. De vakmannen van DNL staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en mee te kijken naar uw situatie. Wij geven een passend advies.

 

 

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

DHL

Volg uw DHL zending