• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 95 94  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

DNL Kunststoffen BV

DNL Kunststoffen BV

De specialist in kunststof bedieningsonderdelen

DNL Kunststoffen BV biedt een ruim assortiment van kunststof bedieningsonderdelen aan voor de machinebouw, revalidatie techniek en metaalbewerkingsbedrijven.  Vandaag besteld is morgen in huis.

DNL denkt in oplossingen

Meedenken met u is het uitgangspunt voor alles wat wij doen en ondernemen. Service, betrokkenheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen u graag bij het uitdenken van afwijkende constructies, bijzondere maten en uitvoeringen.

Heel vaak blijken dit soort 'bijzondere producten' ook nog eens direct leverbaar, omdat we speciaal voor u voorraden kunnen beheren en eventueel aan kunnen leggen.

DNL denkt in oplossingen

Wij willen ervoor zorgen dat uw projecten een succes zijn. Dit doen we door een open houding te hebben en er alles aan willen doen om de goederen volgens afspraak te leveren. Daarbij denken we graag in oplossingen en gebruiken we al onze creativiteit, maar zeker ook die van onze vertegenwoordigingen, om het onmogelijke mogelijk te maken. Waarbij teamwork centraal staat.

Eigen productie

DNL kunststoffen heeft een eigen productie in Tilburg. Hierdoor kunnen we snel inspelen op uw wensen of het nu om kleine of grote aantallen gaat. DNL is specialist als het gaat om hand inleg werk in spuitgiet matrijzen. Wij kunnen dit nog economisch verantwoord. Tevens hebben we veel internationale contacten voor het maken van matrijzen en spuitgiet werk. 

DNL onderscheidt zich door het aanbieden van:
  • Scherpe prijzen
  • Uniek DNL logo systeem
  • Klantspecifieke wensen zijn altijd bespreekbaar
  • Denkt niet alleen in grote aantallen
  • Eigen productie


Onze merken

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

DHL

Volg uw DHL zending