• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 95 94  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Vliegenmeppers "altijd raak"

Vliegenmeppers, iedereen heeft er wel een in huis. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Maar het nadeel is dat ze vaak snel stuk zijn. Dat is met de‘Altijd Raak’ vliegenmepper van DNL verleden tijd! Deze vliegenmepper slaat u niet zomaar kapot. Ze zijn namelijk vervaardigd uit sterke materialen. De steel is gemaakt van polypropyleen en de strings, het gedeelte waarmee u de vliegen raakt, is gemaakt van rubber.  

Vliegenmeppers waarmee je altijd raakt.

Zitten de vliegen bij u ook altijd precies in dat hoekje waar de vliegenmepper niet kan komen? Hoe vervelend is het dat wanneer u slaat de vlieg helemaal niet geraakt wordt en vrolijk wegvliegt. Dat is nu verleden tijd. Met deze vliegenmepper raakt u namelijk de vliegen in het hoekje wel! De vliegenmepper heeft niet zoals bij andere vliegenmeppers een vlak waarmee u het ongedierte moet raken. Deze Altijd Raak vliegenmepper heeft strings: rubberen, flexibele steeltjes die onafhankelijk van elkaar bewegen. En dus ook verschillende kanten uitkunnen. En daardoor dus ook in een hoek kunnen komen.

Vliegenmeppers met uw eigen logo

Uw eigen vliegenmepper met uw logo erin verwerkt? Dat kan! Lever uw logo aan en wij zorgen dat deze duidelijk zichtbaar wordt. Een heel aardig geschenk, vooral functioneel en veelgebruikt. Bovendien: deze vliegenmeppers gaan niet zomaar kapot dus uw logo blijft lang in beeld. Wij maken de vliegenmeppers dus helemaal op maat. De steel is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor vliegenmeppers met logo geldt een minimale afname van 250 stuks.

Bestel onverwoestbare Altijd Raak vliegenmepper

Bestel deze vliegenmepper gemakkelijk in onze webshop. Zoekt u grotere aantallen, wilt u gebruik maken van de optie om een logo in de vliegenmepper te zetten of heeft uw wellicht nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en denkt graag met u mee.Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

DHL

Volg uw DHL zending