• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 95 94  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Handgrepen Metaal

Eigenschappen
Merken

Meer merken

Metalen handgreep

Een metalen handgreep is bijzonder stevig. De handgrepen zijn gemaakt van aluminium of RVS. De aluminium grepen zijn vaak afgewerkt met een zwarte poedercoating. Degelijk en door de ronding voelt dit product prettig aan en heb je tegelijk goed grip. Niet onbelangrijk aangezien onze producten veel toegepast worden in de industrie. Al onze metalen grepen zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.

Wanneer kiezen voor metalen handgrepen?

Onze metalen handgrepen zijn er in verschillend maten. Ze zijn zeer geschikt voor zowel gebruik binnenshuis, op een kantoorruimte of in een werkplaats. Ze zijn gemakkelijk stevig te bevestigen op verschillende soorten materialen. Veiligheid staat immers altijd voorop.

De metalen grepen zijn voorzien van een schroefdraad. U kunt ze hierdoor eenvoudig op elk gewenste materiaal bevestigen. We hebben een ruim assortiment grepen ook als het gaat om metalen grepen. U hebt de keuze uit verschillende maten. Let er dus bij het bestellen goed op dat u de juiste maat kiest!

Wat zijn de kenmerken van metalen handgrepen?

Elke metalen greep uit ons assortiment heeft eigen kenmerken. U kunt denken aan de vormen en de materialen die gebruikt zijn. Maar zeker ook aan de behandeling en afwerking van de grepen. Doordat de grepen voorzien zijn van schroefdraad kan u deze gemakkelijker bevestigen. Waarbij de bevestiging altijd onzichtbaar is. Zeer geschikt voor een mooie afwerking. Elke greep is verkrijgbaar in verschillende hart maten. U kunt het formaat greep dus aanpassen aan waarvoor u de greep wilt gebruiken of uitkiest. Per greep kunt u de specificaties gewoon online downloaden. Zo bent u altijd goed geïnformeerd en komt u niet voor verrassingen te staan.

Twijfelt u? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam. Van het vinden van oplossingen tot vragen over materialen. Wij staan voor u klaar om te helpen!

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

DHL

Volg uw DHL zending