• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 95 94  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Stevige vliegenmepper

De DNL Altijd Raak vliegenmepper is intussen beroemd in Nederland. Deze stevige vliegenmepper is de enige vliegenmepper die niet alleen 'Altijd raak' slaat. Deze stevige vliegenmepper is een van de weinige vliegenmeppers die vele seizoenen meegaat. Een duurzame vliegenmepper dus. 

Stevige vliegenmepper met logo

Nieuw is het ontwerp van deze stevige vliegenmepper niet. Wel de mogelijkheid om uw eigen logo te verwerken in de vliegenmepper. Daardoor is het een ideaal relatiegeschenk. Een duurzaam relatiegeschenk aangezien het product lang meegaat. De steel van de mepper is in wel 32 kleuren verkrijgbaar. De zogenaamde strings, het deel waarmee u mept is altijd zwart. Deze DNL stevige vliegenmepper is gemaakt van een polypropylene (PP) steel met rubberen mat. Daardoor kan juist deze vliegenmepper in gekke hoeken en op niet-vlakke ondergrond gebruikt worden. Doordat de mat uit slierten bestaat, wordt er namelijk geen lucht verplaatst bij het slaan. Daardoor slaat u Altijd Raak!

Vraag aan onze verkoopbinnendienst naar de kosten en levertijd van uw vliegenmepper met eigen logo. De minimale afname van de stevige vliegenmepper voorzien van uw logo is 250 stuks.

« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan